Politika: DSS prelomila  neće biti deo Saveza za Srbiju

Izvor: B92, 31.Okt.2018, 00:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Politika: DSS prelomila " neće biti deo Saveza za Srbiju

DSS neće biti deo opozicionog Saveza za Srbiju, to je zaključak većine članova Predsedništva te stranke i njenog lidera Miloša Jovanovića, objavila je Politika.

Prema podacima tog lista, ta stranka je "definitivno prelomila", a kako se navodi DSS "ne želi da učestvuje u vrtešci koja je već viđena i koja provereno nije dala rezultate".

List se poziva na sagovornika iz vrha DSS i navodi da je stav te stranke da je Srbiji potrebna korenita promena političkog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sistema i ljudi koji učestvuju u političkom životu.

Kako se navodi u tekstu "DSS odbio SzS", cilj te stranke je da okupi ljude u novom DSS-u kojem su se pridružili pojedini profesori i umetnici.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Politika: DSS prelomila da neće biti deo Saveza za Srbiju

Izvor: NoviMagazin.rs, 31.Okt.2018

Demokratska stranka Srbije (DSS) neće biti deo opozicionog Saveza za Srbiju (SzS) i to je zaključak većine članova Predsedništva te stranke i njenog lidera Miloša Jovanovića, objavila je Politika u izdanju od srede 31. oktobra...Prema podacima tog lista, ta stranka je "definitivno prelomila",...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.