Australija: DECA ukrala automobil i vozila 900 km

Izvor: Mondo, 15.Jul.2019, 16:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Australija: DECA ukrala automobil i vozila 900 km

Deca starosti između 10 i 14 godina u ukradenom automobilu putovali 900 kilometara kroz Australiju, da bi otišli na pecanje.

Foto: YouTube/Sceenshot/Ken Oath ilsutracija

Zvaničnici su objasnili da su tri dečaka i devojčica pronađeni juče u gradu Grafton u Novom južnom Velsu, nakon što su ranije tokom vikenda napustili Grejsmer u Kvinslendu.

Deca su ponela novac, štapove za pecanje i “pozajmili” prevoz od roditelja.

Posle >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << 140 kilometara vožnje, zaustavili su se na benzinskoj pumpi u gradu Banana i navodno ukrali gorivo.

Užas u Australiji: Samoubice i devojčice od 6 godina

Radnik sa pumpe rekao je sidnejskom "Dejli telegrafu" da se na snimcima nadzorne kamere videlo da vozilo ulazi "kao da je sve normalo", ali da su zaposleni primetili da je osoba koja izlazi da napuni rezervoar "stvarno niska".

Istog dana policija je primetila vozilo u gradu Glenin i počela da ga goni, ali je zaustavila poteru strahujući zbog uzrasta vozača.

A u Australiji sneg (VIDEO)

Nako što su ih naredni put primetili, zaustavili su vozilo jer su shavtili da je reč o deci, pošto nisu hteli da sarađuju policija je morala da upotrebi palicu kako bi provalila i uhapsila ih.

Policija je najavila da će protiv dece podneti tužbu, ali nije precizirala za koje delo.

U australijskim državama Kvinslend i Novi južni Vels osoba mora da ima punih 17 godina da bi imala pravo na vozačku dozvolu.
Pogledaj vesti o: Jutjub

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Australija: Klinci u ukradenom automobilu prešli 900 kilometara

Izvor: Danas, 15.Jul.2019

Queensland PolicePolicija je objavila fotografiju džipa koji su deca ukrala Četvoro dece spakovalo je štapove za pecanje u džip i krenulo na putovanje dugo 900 kilometara po Australiji, saopštila je australijska policija. Tri dečaka i devojčica, starosti od deset do 14 godina, pronađeni su u...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.