Izvor: JUGpress.com, 10.Apr.2021, 19:35

Vakcinisani medijski radnici iz Severne Makedonije

VRANJE

U Sportskoj hali u Vranju danas je organizovana vakcinacija za medijske radnike iz Severne Makedonije. Prvu dozu vakcina primilo je oko 200 radnika u medijima. Reč je o vakcinama Sinofarm i Fajzer.

Direktorka Zdravstvenog centra u Vranju, dr Ljiljana Antić, istakla je da je velika čast vakcinisati 200 novinara iz Republike Severne Makedonije.
>> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << />
„Ovo je još jedan dokaz našeg prijateljstva i saradnje sa našim komšijama. Ova vakcinacija će omogućiti da najzad krenemo da se posećujemo“.

Ona je dodala da je vakcinacija novinara iz Republike Severne Makedonije poruka solidarnosti.

“Važno je da svima u regionu bude bolje, a nama u Zdravstvenom centru Vranje je čast što nam je poverena vakcinacija naših suseda”. izjavila je dr Antić.

Podsećamo da je 23. marta u Vranju vakcinisano 105 medijskih radnika iz Severne Makedonije kada su primili prvu dozu vakcine AstraZeneka.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

U Vranju vakcinisani novinari iz Severne Makedonije

Izvor: Danas, 10.Apr.2021

U Sportskoj hali u Vranju danas je organizovana vakcinacija za oko 200 medijskih radnika iz Severne Makedonije.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.