U Vranju vakcinacija dvesta novinara iz Severne Makedonije

Izvor: JuznaSrbija.info, 10.Apr.2021, 15:27

U Vranju vakcinacija dvesta novinara iz Severne Makedonije

Danas u Sportskoj hali u Vranju vakciniše se oko 200 medijskih radnika iz susedne Sveverne Makedonije, saopštili su iz Zdravstevnog centra Vranje. Novinari mogu da biraju koju će vakcinu protiv kovida19 primiti.

Ovo je druga grupa novinare iz te susedne zemlje. Ranije se vakcinisalo 100 medisjkih poslenika u Zavodu za javno zdravlje Vranje.

Ljiljana Antić direktorka ZC Vranje kaže, "da je vakcinacija novinara iz Republike Severne Makedonije >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << poruka solidarnosti i da je veoma važno da svima u regionu bude bolje, a nama u čast što nam je poverena vakcinacija naših komšija",
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Povezane vesti

Vakcinisani medijski radnici iz Severne Makedonije

Izvor: JUGpress.com, 10.Apr.2021

VRANJE..U Sportskoj hali u Vranju danas je organizovana vakcinacija za medijske radnike iz Severne Makedonije. Prvu dozu vakcina primilo je oko 200 radnika u medijima. Reč je o vakcinama Sinofarm i Fajzer...Direktorka Zdravstvenog centra u Vranju, dr Ljiljana Antić, istakla je da je velika čast vakcinisati...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.