Uhapšeni zbog krijumčarenja migranata

Izvor: juGmedia, 12.Jul.2018, 15:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšeni zbog krijumčarenja migranata

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pirotu uhapsili su D.Đ. (33), F.S. (33), M.P. (36) i D.K. (22), svi iz Pirota, zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično delo nedozvoljen prelaz državne granice i krijumčarenje ljudi,saopštila je Policijska uprava Pirot.

U saopštenju se navodi da je policija  u jednoj ulici u Pirotu, u automobilu „mercedes“ kojim je upravljao D.Đ. a na mestu suvozača >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << bio F.S. otkrila 10 iregularnih migranata, državljana Avganistana i Pakistana.

Istog dana, uhapšeni su i M.P. i D.K. zbog sumnje da su učestvovali u izvršenju ovog krivičnog dela.

Osumnjičenima D.Đ, F.S. i M.P. je, po nalogu tužioca, određeno zadržavanje do 48 sati, a sudija za prethodni postupak je svim osumnjičenima odredio pritvor u trajanju do 30 dana,saopštava PU Pirot.

                                                                                                    

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Četvorica Piroćanaca uhapšena zbog krijumčarenja migranata

Izvor: JužneVesti.com, 12.Jul.2018

Zbog sumnje da su organizovali krijumčarenje 10 nelegalnih migranata, kako je saopštila pirotska policija, uhapšena su četiri muškaraca iz Pirota. Njima je određen pritvor do 30 dana...Policija je uhapsila 33-godišnje D. Đ, i F. S, 36-godišnjeg M. P i 22-godišnjeg D. K, a svima je određen...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.