Pajtašu za kafanskim stolom ukrao 3.200 evra

Izvor: juGmedia, 12.Jul.2018, 14:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pajtašu za kafanskim stolom ukrao 3.200 evra

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Leskovac uhapsili su D.M. (1967) zbog sumnje da je počinio krivično delo krađa veće svote evra.

D.M., od ranije poznat po sličnim delima, tereti se da je sa stola u kafani, iz novčanika oštećenog ukrao 3.200 evra.

On je uz krivičnu prijavu priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Leskovcu, a Jugmedia saznaje da se krađa dogodila u restoranu “Mladost” u centru Leskovca.

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Leskovčanin ukrao preko 3.000 evra sa stola u kafani

Izvor: JužneVesti.com, 12.Jul.2018

Zbog sumnje da je svom sugrađaninu iz novčanika, koji je bio na stolu u kafani, ukrao 3.200 evra, policija je uhapsila 51-godišnjeg Leskovčanina. Osumnjičeni je, uz krivičnu prijavu, priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Leskovcu.

Nastavak na JužneVesti.com...

Uhapšen zbog kradje u kafani

Izvor: JUGpress.com, 12.Jul.2018

LESKOVAC..Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu uhapsili su D.M. (1967) zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo krađa...Osumnjičeni se tereti da je sa stola u kafani, iz novčanika oštećenog ukrao 3.200 evra...Osumnjičeni je uz krivičnu prijavu priveden Osnovnom...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.