Strujni udar pokosio radnike u fabrici „Tigar“

Izvor: juGmedia, 23.Apr.2015, 17:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Strujni udar pokosio radnike u fabrici „Tigar“

PIROT – U fabrici „Tigar“ u pogonu valjare došlo je do strujnog udara koji je potom izazvao požar i tom prilikom je povređeno šest osoba, tri teže, a tri lakše, javio je RTS.

Prema informacijama iz pirotske bolnice, dvojica radnika su zbog težine povreda transportovana u Beograd, a jedan u Klinički centar u Nišu.

Trojica radnika zbrinuta su na hirurgiji pirotske bolnice.

Još se ne zna uzrok ove nesreće, a istraga je u toku.

(Kraj)

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Povređeno šestoro radnika u kompaniji Tigar-tyers

Izvor: SEEbiz.eu, 23.Apr.2015

PIROT - Šestoro radnika, električara, povređeno je danas oko 12.30 sati u kompaniji Trigar-tyres u Pirotu...Direktor pirotske Opšte bolnice Goran Petrović kazao je Tanjugu da su trojica teže povređenih radnika prebačeni za Niš, dok su dvojica na poluintenzivnoj, a jedan na intenzivnoj nezi u...

Nastavak na SEEbiz.eu...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.