Izvor: BujanovackiGlas.info, 04.Sep.2017, 08:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Škembijada: Pobednik Mice kuva iz hobija (FOTO)

BUJANOVAC, KRŠEVICA, 4. septembar 2017. – Bujanovčanin Stanimir Zdravković Mice koji  je, po oceni stručnog žirija na čelu sa predsednikom Nenadom Zafirovićem, direktorom Bivode, pripremio najbolju škembe čorbu i najukusniji specijalitet od škembića, sa neskrivenom skromnošću kaže da nije očekivao titulu apsolutnog pobednika ovogodišnje “Škembijade” čiji su Bujanovačke bile medijski sponzor.
-Sa uspehom sam nastupao na mnogim takmičenjima u pripremanju >> Pročitaj celu vest na sajtu BujanovackiGlas.info << jela širom Srbije, kaže ovaj vozač u Hitnoj Doma zdravlja.

Među mojim nastupima bila su i tri učešća na Srebrnom jezeru, kada sam kuvao riblju čorbu, u čemu imam zapažene uspehe. Zaista volim ovo da radim.
Presrećan sam kada poslujem u kuhinji. To mi je pravo zadovoljstvo.
Evo, dan uoči „Škembijade“ proveo sam u neophodnim pripremama osnovnog sastojka u pravljenju jela od škembića. To zahteva kulinarsku veštinu i posebnu pažnju – kaže Mice, kome je kulinarstvo hobi još od ranog detinjstva.
U svemu ga prati njegova unuka Nađa, koja je dedi juče pomagala i na svečanoj  ceremoniji uručenja nagrada za najbolje mastore u pripremanju jela od, sada već čuvenih, škembića.

Nastavak na BujanovackiGlas.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MICE pobednik ŠKEMBIJADE

Izvor: OkRadio.rs, 04.Sep.2017

Vranje - Stanimir Zdravković Mice je po oceni žirija pripremio najbolju škembe čorbu i najukusniji specijalitet od škembića na tradicionalnoj 10. “Škembijadi” u selu Krševica kod Bujanovca. Zdravković je vozač u hitnoj pomoći bujanovačkog Doma zdravlja, a kulinarstvom se bavi iz hobija. Na...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BujanovackiGlas.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BujanovackiGlas.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.