Izvor: BujanovackiGlas.info, 21.Dec.2016, 22:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SO Bujanovac sutra o budžetu za 2017.

Odbornici će, takođe, odlučiti i o iznosima opštinskih i komunalnih lokalnih taksa, kao i o naknadi za zaštitu i unapređenje životne sredine za iduću godinu, koje će se slivati u projektovani budžet opštine BujanovacBUJANOVAC, 21. decembar 2016. – Pred odbornicima u Skupštini opštine Bujanovac sutra će se naći predlog Odluke o opštinskom budžetu za 2017. godinu.
Predloženi prihodi u lokalnoj kasi iznose 932.478.000, a rashodi 940.714.000 dinara, što znači da će budžetski >> Pročitaj celu vest na sajtu BujanovackiGlas.info << deficit premašiti osam miliona dinara.
Odbornici će, takođe, odlučiti i o iznosima opštinskih i komunalnih lokalnih taksa, kao i o naknadi za zaštitu i unapređenje životne sredine za iduću godinu, koje će se slivati u projektovani budžet opštine Bujanovac.
Deo prihoda opštinske kase činiće i doprinosi za uređivanje građevinskog zemljišta, o čemu će biti utvrđeni kriterijumi i merila na sutrašnjoj skupštinskoj sednici.

Nastavak na BujanovackiGlas.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BujanovackiGlas.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BujanovackiGlas.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.