Budžet opštine Lebane 787,4 miliona dinara

Izvor: juGmedia, 21.Dec.2016, 18:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Budžet opštine Lebane 787,4 miliona dinara

LEBANE- Uz prisustvo 26  odbornika održana je osma sedica  Skupštne opštine Lebane na kojoj je jednoglasno usvoje budzet za narednu godinu u iznosu od 787.401.112,00 dinara.uz deficit od 37.663.600 dinara.

Takođe, usvojen je  predlog odluke  i dopune Odluke o opštinskoj upravi  opštine  Lebane.  Dat je i usvoje predlog  saglasnosti  za Statut JKP „ Komunalac“- Lebane, kao i Turističkoj organizacjie Lebana.

Jednosglasno je izglasana i odluka  o utvrđivanju  >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << ravnopravnog statusa lica koje bira Skupština opštine lebane.

Data je takođe saglasnost i ovlašćenje predsedniku opštine Lebane za potpisaivanje ugovora o poslovno-tehničkoj saradnji sa knjižarom „Delfi“ pred Ministartvom kulture i informisanja RS, kao i predlog o pristupanju izradi Strategije razvoja poljoprivrede opštine Lebane u periodu od 2017 do 2037 godine.

Takođe je izglasan predlog o imenovanju direktora Doma zdravlja u Lebanu i u Osnovnoj školi „Radoje Domanović“ u Bošnjacu i  imenovanju školskog odbora ove škole.  Takođe je izglasan i predlog o razrešenju i imenovanju članova UO Dečijeg vrtića „Dečija radost“ u Lebanu

Na kraju sednice odbornik Goran Jović upoznao je  kolege odbornike da se u toku ove nedelje kreće sa realizacijom tendera u bivšem T.K. „ Eksporekstu“ u Lebanu sa prvrednicima iz Turske oko  otvaranja fabrike.

Sednica je trajala dvadesetak minuta, što je, inače, uobičajeno vreme rada lebanske skupštine.

Vukasin Stevanović

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.