Izvor: JUGpress.com, 23.Okt.2021, 20:48

Pritvor zbog ubistva Đokića

NIŠ

Više javno tužilaštvo u Nišu donelo je nakon današnjih saslušanja naredbu o sprovođenju istrage protiv trojice osumnjičenih za ubistvo tročlane porodice Đokić i predložilo da im se odredi pritvor od 30 dana, saopšteno je iz Tužilaštva.

Osumnjičeni G.DŽ, S.DŽ i M. DŽ. saslušani su u niškom Tužilaštvu, kao osumnjičeni za ubistvo porodice Đokić, a terete se po članu 114 stav 1 tačka 11 Krivičnog zakonika.

Višem sudu u Nišu podnet je >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << predlog da se protiv okrivljenih odredi pritvor u trajanju do 30 dana kako bi se sprečio uticaj na svedoke koje je potrebno ispitati, kao i zbog visine zaprećene kazne za navedeno krivično delo, čije je izvršenje uznemirilo javnost, navodi se u saopštenju.

Porodica Đokić je poslednji put viđena u svom automobilu “folksvagen pasat” u nedelju, 26. septembra, a tri beživotna tela nađena su 2. oktobra u ataru sela Moravac u blizini Aleksinca.

Pre dva dana uhapšen je jedan od osumnjičenih – Goran Džonić, a potom i njegovi sinovi.

Džonić je, prema navodima medija, na saslušanjuju priznao ubistvo.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.