Preminula starica koja je povređena u Gerontološkom centru

Izvor: juGmedia, 01.Apr.2013, 18:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preminula starica koja je povređena u Gerontološkom centru

NIŠ – Olga Cvetković, starica kojoj je nepoznata osoba iskopala oči i teško je povredila u gerontološkom centru u Knjaževcu, preminula je u Nišu.Vinovnik ovog monstruoznog napada još uvek je nepoznat .Zbog sumnje da je teško povredila Olgu Cvetković istražni sudija je odredio pritvor B.T. (76), takođe korisnici centra, ali je prema pisanju prestoničkih  medija , Cvetkovićeva je u iskazu koji je dala policiji okrivila medicinsku sestru, da bi taj iskaz promenila kazavši da se ne seća ko je povredio.

Ona je najpre zbrinuta na Maksilofacijalnoj hirurgiji, odakle je puštena na kućno lečenje da bi po dolasku na kontrolu, preminula.

(Kraj)iva

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.