Izvor: JUGpress.com, 04.Dec.2022, 00:20

Pre podne ministar, popodne sa stranačkim drugarima

LESKOVAC

Ministar za rad, boračka i socijalna pitanja Nikola Selaković rekao je danas u Leskovcu , odgovarajući na pitanje novinara Regionalne informativne agencije JUGpress, da će pre prvi deo dana biti posvećen državnim aktivnostima a posle ide u stranke.

Na naše pitanje da li će imati sastanke i sa lokalnim odborom SNS, tim pre što su u Leskovcu raspisani izbori za mesne zajednice, rekao je da će boravak u Leskovcu iskoristiti za susrete sa svim Udruženjima >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << osoba sa invaliditetom, sa direktorima svih onih ustanova i organizacija koji su u potpunosi ili delimično u nadležnosti Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, zatim predstavnicima borčkih udruženja.

„Prvi deo dana će biti posvećen državnim aktivnostima, dakle u sklopu rukovođenja resorom na kome se nalazim. Kasnije ću se videti i sa članovima Srpske napredne stranke i to ne zbog toga što su ovde u pripremi izbori za Savete mesnih zajednica, već zato što smatram da je to i neki osnovni red, da kad negde odem da se i vidim sa ljudima iz stranke kojoj pripadam.“

6

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.