Povređeno šest radnika Tigar tajersa

Izvor: juGmedia, 23.Apr.2015, 20:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Povređeno šest radnika Tigar tajersa

PIROT – Šestoro radnika pirotske kompanije „Tigar Tajers“ povređeno je danas kada je nakon kratkog nestanka struje došlo do varničenja i strujnog udara koje je izazvalo ovu nezgodu koja se dogodila oko 12, 30 sati.

Trojica teže povređenih radnika su posle prijema i zbrinjavanja u pirotskoj Opštoj bolnici prevežena u Klinički centar Niš a ostala trojica lakše povredjenih zbrinuta su na Hirurškom odeljenju pirotske Bolnice.

Teže povredjeni su Miodrag Panić >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << (56), Dejan Mladenović (45) i Dragan Sokolović (43). Lakše povredjeni su Boban Blagojević (43), Saša Veljković (38) i Nebojša Jovanović (42).

„Povređeni su radnici su bili na intervenciji i zadobili odredjene povrede. Oni su odmah preveženi kolima Hitne pomoći na Odeljenje za prijem i zbrinjavanje urgentnih stanja Opšte bolnice Pirot. Prema našim saznanjima trojica radnika biće zadržana na lečenju u pirotskoj Bolnici a trojica su transportovana u Klinički centar u Nišu. Pružiće im se najbolja zdravstvena zaštita. Detaljnije informacije saopštićemo naknadno- kaže menadžer internih komunikacija “Tigar Tajersa“ Emilija Lilić.

Direktor Opšte bolnice Pirot dr Goran Petrović kaže da je povrdjenim radnicima pružena pomoć u Službi za prijem i zbrinjavanje urgentnih stanja.

Nakon prve obrade i zbrinjavanja tri pacijenta su primljena na Odeljenje hirurgije od kojih su dvojica na poluintenzivnoj a jedan na odeljenu standardne nege.

Ostali teže povredjeni su posle ukazane pomoći transportovani u Urgentni cenatr Kliničkog centra u Nišu. Od trojice teže povredjenih jedan ima lakše a ostala dvojica opekotine višeg stepena.

„Veoma smo brzo reagovali i uradili sve što je u našoj moći i svi povredjeni su zbrinuti. Tri ekipe aneseteziologa i anestetičara su krenule kao pratioci povredjenih radnika- kaže dr Petrović.

(kraj)paz

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nesreća u pogonu "Tigar-tajers": Struja spržila šestoro radnika!

Izvor: Večernje novosti, 23.Apr.2015

U takozvanoj startnoj sobi u pogonu Valjare, pirotske kompanije "Tigar-tajers", gde se pripremaju smese za izradu pneumatika, u četvrtak posle podne povređeno je šestoro električara, od kojih su trojica sa teškim opekotinama upućena u Niš, dok su preostali hospitalizovani na pirotskoj hirurgiji....

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.