Ponovo odloženo otvaranje bazena u Pirotu

Izvor: JužneVesti.com, 14.Jun.2023, 19:31

Ponovo odloženo otvaranje bazena u Pirotu

Zbog najavljene kiše, svečano otvaranje otvorenog kupališnog kompleksa “Senjak” u Pirotu ponovo je pomereno pa će umesto u nedelju, 18. juna, biti održano u sredu 21. juna.

Iz Grada su saopštili da je nepovoljna vremenska prognoza uticala na to da se svečano otvaranje ponovo pomeri i da je 21. jun konačan datum. Kupači će moći na bazen od 12 sati, dok od 18 sati počinju nastupi sportskih klubova. Od 19 sati počinje glavni program, gde će posetioci moći da gladaju >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << nastupe sinhronih plivača, a od 20 sati počinje koncert grupe Piloti.

Podsetimo, određene su i cene karata - đačke, studentske i penzionerske karte koštaće 150 dinara, karta za odrasle 200, dok će mesečna karta koštati 3.000 dinara. Za decu do 7 godina u pratnji odrasle osobe ulaz će biti besplatan, kao i za osobe sa invaliditetom, ratne vojne invalide, trudnice i pripadnike DVJ-a.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.