Perišić posetio azil za pse kome je pretilo gašenje

Izvor: juGmedia, 31.Dec.2014, 22:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Perišić posetio azil za pse kome je pretilo gašenje

Niš — Gradonačelnik Zoran Perišić posetio je azil za pse o kojima brinu volonteri i kome je po nalogu inspekcijskih organa pretilo gašenje jer nema potrebne dozvole za rad.

Gradonačelnik je odneo hranu za oko 450 pasa koliko ih je u tom azilu i zahvalio se ljudima koji brinu o psima.

Perišić je na godišnjoj konferenciji za novinare izjavio da je već zadužio člana Gradskog veća Jovana Stojkovića da sa saradnicima predloži adekvatnu lokaciju za novi azil. >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia <<

Inspekcija opštine Crveni krst naložila je početkom decembra iseljenje azila sa zemljišta koje je gradsko, ali je izvršenje te odluke odloženo posle peticije velikog broja ljudi iz zemlje i sveta.

Perišić je rekao da je takvu odluku inspekcije bilo nemoguće realizovati, jer bi se na ulicama Niša iz dva azila na ulicama Niša našlo oko 900 pasa.

Ti ljudi, koji čuvaju pse, rade gradski posao, rekao je ranije Perišić.

(Kraj)

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.