Na Gradini zaplenjena garderoba i preko 40 hiljada evra

Izvor: JužneVesti.com, 13.Okt.2015, 16:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na Gradini zaplenjena garderoba i preko 40 hiljada evra

Carinici su na graničnom prelazu sprečili pokušaj krijumčarenja preko 40.000 evra i skoro 3.500 funti koje nije prijavio 37-godišnji turski državljanin, dok je od 50-godišnjeg Turčina zaplenjena veća količina ženske garderobe.

Kako saopštavaju iz Uprave carina, novac je otkriven juče prilikom izlazne kontrole, kada je putnik cariniku rekao da kod sebe ima oko 2.500 evra, ali je pregledom u njegovom neseseru pronađeno 51.000 evra i 3.540 funti.

Putniku >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << je vraćen dozvoljeni iznos od 10.000 evra, a ostatak je privremeno zadržan do okončanja prekršajnog postupka, koji je protiv njega pokrenut.

Istog dana je zaplenjeno i 340 sukanja i 28 šalvara, vrednosti preko 300.000 dinara, koje je u “pasatu” pokušao da prokrijumčari turski državljanin.

U Upravi carina objašnjavaju da je zadržan ovom građaninu privremeno zadržan i automobil, s obzirom na to da vrednost robe prelazi trećinu vrednosti vozila.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.