Izvor: JUGpress.com, 17.Okt.2016, 08:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ministar prosvete u Bujanovcu

BUJANOVAC

Ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Mladen Šarčević posetio je danas izdvojeno odeljenje Ekonomskog fakulteta iz Subotice u Bujanovcu i razgovarao sa dekanom Aleksandrom Gruborom.

Šarčević je rekao da  fakultet u Bujanovcu, kao u svi drugi u Srbiji, može da računa na podršku Ministarstva.

«Obezbeđivanje i održavanje visokog kvaliteta nastave na ovoj visokoškolskoj ustanovi jedan je od prioriteta» rekao je  Grubor.

Nastava >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << u ovoj visokoškolskoj ustanovi se odvija dvojezično: studenti srpske i romske zajednice nastavu pohađaju na srpskom, dok studenti iz albanke zajednice nastavu pohađaju na albanskom jeziku. Fakultet ima 400 studenata, a do sada je diplomu steklo njih 30.

Šarčević je, pre posete fakultetu, imao  sastanak sa predsednikom opštine Bujanovac Šaipom Kamberijem.

PodeliteŠtampajFacebookTwitterGoogleEmailSkype
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Šarčević u Regionalnom centru: Ministarstvo će biti servis svima

Izvor: JuznaSrbija.info, 17.Okt.2016

Ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Mladen Šarčević u subotu 15. oktobra, posetio je Regionalni centar za profesionalni razvoj zaposlenih u obrazovanju u Nišu...Direktorka Regionalnog centra Danijela Marković upoznala je ministra sa aktivnostima i planovima Centra. Marković je izrazila...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.