Izvor: JUGpress.com, 24.Feb.2020, 16:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ministar Šarčević rekao novinarima da “nisu normalni”

NIŠ

 Ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Mladen Šarčević prekinuo je danas konferenciju za novinare na Univerzitetu u Nišu, a tome je ptrethodio drski odgovor na pitanje novinara N1 i Južnih vestiu vezi sa razrešenjem dekana tri niška fakulteta.Na  insistiranje novinara da dobiju odgovor, Šarčević je odgovorio :   “Dobili bi odgovor da ste normalni, a niste”.

               Insistirajući da dobiju odgovor na postavljeno pitanje, >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << novinari  ovih medija su kazali da im je ministar obećao da će to učinoti još prošle godine.

              “Nisam vam obećao i nemojte da budete “navalantni” jer nećete dobiti odgovor nikad više”, rekao je Šarčević vidno iznerviran.

               Nakon što su novinari nastavili da insistiraju na odgovoru, Šarčević je nastavio razgovor u istom tonu.

                      “Zašto mi gurate to (mikrofon) u oči? Sklonite to da ne budem ja siledžija. Sramota ljudi, gde ste to naučili”, izjavio je pre ulaska u salu Univerziteta.

                              Šarčević je na Niškom univerzitetu prisustvovao skupu na kojem je predstavljen okvir za izradu Strategije obrazovanja i vaspitanja do 2027. godine, za oblast predškolskog i osnovnog obrazovanja.

                             Pitanje koje ga je razljutilo odnosilo se na to što su dekani Fakulteta umetnosti, Gradjevinsko-arhitektonskog i Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja u Nišu ostali na funkcijama i nakon što je Agencija za borbu protiv korupcije donela rešenja o njihovom razrešenju.

PodeliteKlikom podijelite na Facebooku(Otvara se u novom prozoru)Podijeli na Twitteru (Otvara se u novom prozoru)Kliknite za slanje e-pošte prijatelju(Otvara se u novom prozoru)Kliknite kako bi podijelili na Skype-u(Otvara se u novom prozoru)

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Sledeće godine u 263 osnovne škole jednosmenski rad

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Feb.2020

U Nišu je danas predstavljen okvir za izradu "Strategije obrazovanja i vaspitanja do 2027", za oblast predškolskog i osnovnog obrazovanja i vaspitanja, a ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Mladen Šarčević kaže da strategija predviđa da od sledeće godine u 263 osnovne škole bude...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.