Gasi se nedeljnik „Novine Vranjske“!

Izvor: juGmedia, 18.Sep.2017, 12:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gasi se nedeljnik „Novine Vranjske“!

Posle 23 godine neprekidnog izlaženja i 1.069 odštampanih brojeva, čuveni nedeljnik „Novine Vranjske“ iz Vranja, se gasi, zajedno sa istoimenim portalom, saznaje Jugmedia.

Glavni i odgovorni urednik „Vranjskih“ Vukašin Obradović je ovu odluku saopštio danas svojim prijateljima i saradnicima na poslednjem kolegijumu.

U sastavu ove izdavačke >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << kuće se nalazi i štamparija.

Firma će otići u stečaj, a potom u likvidaciju.

Poslednji broj „Vranjskih“, koje su svojim istraživačkim tekstovima davno prešle lokalne i regionalne okvire, izašao je prošle nedelje, 14. septembra.

Prema nezvaničnim informacijama, odluka o gašenju donesena je zbog teške finansijske situacije.

Milica Ivanović

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gase se "Novine Vranjske" posle 23 godine

Izvor: Blic, 18.Sep.2017

Posle 23 godine neprekidnog izlaženja i 1.069 odštampanih brojeva, čuveni nedeljnik „Novine Vranjske“ iz Vranja, se gasi, zajedno sa istoimenim portalom, saznaje Jugmedia...Glavni i odgovorni urednik „Vranjskih“ Vukašin Obradović je ovu odluku saopštio danas svojim prijateljima i saradnicima...

Nastavak na Blic...

Posle 23 godine: Gase se "Novine Vranjske" (FOTO)

Izvor: BKTV News, 18.Sep.2017

Poslednji broj izašao je 14. septembra.

Nastavak na BKTV News...

"Vranjske" posle 23 godine prestaju da izlaze

Izvor: JužneVesti.com, 18.Sep.2017

Nakon 23 godine neprekidnog izlaženja i 1.069 odštampanih brojeva, jedini nedeljnik na jugu Srbije, čuvene Novine Vranjske prestaju sa radom. Istovremeno vlasnik i glavni i odgovorni urednik Vukašin Obradović, obavestio je zaposlene da će biti ugašen i istoimeni portal...Iako se već duže vreme...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.