Danas ipak PROTEST Nišlija zbog ustupanja Aerodroma Republici

Izvor: juGmedia, 31.Mar.2018, 13:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas ipak PROTEST Nišlija zbog ustupanja Aerodroma Republici

Protest zbog odluke niških vlasti da bez naknade ustupe Aerodrom “Konstantin Veliki” Republici Srbiji biće održan danas na Trgu kralja Milana u 17 časova, a u pozivu za protest na društvenim mrežama zahteva se smena gradonačelnika Niša Darka Bulatovića i svih članova Gradskog veća, piše Insajder.

Miloš Bošković, jedan od organizatora, rekao je za >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << Insajder.net da je cilj protesta da se pošalje jasna poruka “da Nišlije ovakvu bahatost republičke i gradske vlasti neće trpeti”.

To što je vlast dobila legitimitet na izborima ne znači da može da radi šta joj padne na pamet i da ne sluša glas sopstvenih sugrađana. Ovo im ne može i neće proći”, rekao je Bošković.

Protest je podržalo i Udruženje pokreta slobodnih stanara – UPSS.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Razjedinjena opozicija složno brani niški Aerodrom

Izvor: JužneVesti.com, 31.Mar.2018

Pokret “Dosta je bilo”, gradski obornik Branislav Jovanović, bivši narodni poslanik Miloš Bošković, Pokret slobodnih građana, Demokratska stranka, kao i Gradski obor Nove stranke ujedinili su se oko osude odluke niške vlasti da Aerodrom “Konstantin Veliki” pokloni državi. Opozicija smatra...

Nastavak na JužneVesti.com...

Nišlije protestovale zbog poklanjanja niškog aerodroma

Izvor: JužneVesti.com, 31.Mar.2018

Zbog odluke niške vlasti da ustupi Aerodrom “Konstantin Veliki” džavi na upravljanje, ispred Gradske kuće u Nišu, okupilo se oko 2.000 nezadovoljnih građana. Masi se obratio bivši narodni poslanik Miloš Bošković, koji zahteva da gradska vlast promeni odluku, ali i smenu prvog čoveka Niša...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.