Banku dobročinstva opljačkao dvanaestogodišnji dečak

Izvor: juGmedia, 15.Mar.2017, 17:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Banku dobročinstva opljačkao dvanaestogodišnji dečak

Policija u Nišu privela je dvanaestogodišnjeg dečaka pošto je utvrdjeno da je noćas obio i opljačkao „Banku dobročinstva“ u kojoj niška humanitarka Marina Adamović prikuplja pomoć za lečenje bolesne dece.

Niška policija je potvrdila  da je maloletno lice koje je obilo montažnu kućicu vrlo brzo nakon prijave identifikovano i pronadjeno.

Prema rečima nadležnih u policiji, Više tužilaštvo u Nišu odlučiće o daljem procesuiranju malolenika.

Prema >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << nezvaničnim informacijama, novac ukraden iz „Banke dobročinstva“ nije pronadjen, pošto je dečak rekao da ga je potrošio. Za sada nije poznato o kom iznosu se radi.

Marina Adamović, teško bolesna Nišlijka koja već pet i po godina prikuplja pomoć za lečenje bolesne dece, zatekla je jutros oko sedam časova obijenu montažnu kućicu i ispražnjene kasice u koje gradjani ostavljaju dobrovoljne priloge.

Staklenu montažnu kućicu Marina Adamović je dobila od donatora minulog decembra, kako se ne bi smrzavala pošto svakodnevno po osam, devet sati prikuplja pomoć u Obrenovićevoj ulici.

Prema njenim rečima, u toku večeri i noći, humane Nišlije u kasice u „Banci dobročinstva“ ostave po nekoliko hiljada dinara, ali nekada i oko 20.000 dinara.

B- Ljubisavljević

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.