Karleuša demantuje izvesnu Radojku

Izvor: Vesti-online.com, 29.Mar.2015, 18:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Karleuša demantuje "izvesnu Radojku"

Dara Bubamara je u subotu objavila da je doneta presuda kojom Jelena Karleuša mora da plati 2,5 miliona dinara zbog navodne krađe pesme. Ona je svoju tvrdnju potkrepila i fotkom presude, ali sada joj Karleuša odgovara – "lažeš"!

- Povodom neistinitih navoda izvesne Radojke Kesić, koja sebe naziva i Dara Bubamara, a koje su preneli neki mediji, primorani smo da reagujemo ovim putem i demantujemo neistinite >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << informacije. Jelena Karleuša dostavila je sudu svu potrebnu dokumentaciju i dokaze da poseduje sva prava na pesmu 'Krimi rad', tako da je tužba izvesnog Milana Kesića u potpunosti ODBAČENA. Molimo sve medije da ne prenose i ne šire dezinformacije od strane osobe koju je Jelena mnogo puta i tužila i dobila na sudu zbog kleveta i laži. U protivnom, bićemo primorani da zaštitu potražimo sudskim putem -napisala je Jelena na Facebooku uz fotografiju koja potvrđuje da je tužba odbačena, i to još u maju prošle godine.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.