Da li JK treba da isplati Darinom mužu 20.000 evra?

Izvor: Tracara.com, 29.Mar.2015, 12:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li JK treba da isplati Darinom mužu 20.000 evra?

Ipak “puno košta”! (foto: Facebook) Konačno je donesena sudska presuda od strane Vrhovnog suda, po kojoj pevačica Jelena Karleuša treba da plati suprugu Dare Bubamare i francuskoj produkcijskoj kući 20.000 evra – to je priča koju je u javnost plasirala Dara, a sa njom se Karleuša ne slaže. Naime, Dara se juče pohvalila kako je firma njenog muža Milana Kesića dobila spor protiv Jelene Karleuše u kome je utvrđeno >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << da je pevačica, bez dozvole autora, preuzela pesmu Krimi rad i naloženo je da se u roku od 15 dana uništi na svim postoječim nosačima zvuka. “Večeras me moj suprug mnogo obradovao presudom u sporu koji je vođen sa optuženom. Zbog toga ću spavati kao bebica, a uostalom, ko me dira, to ga “puno košta”. Pravda uvek pobedi na kraju serijala”, oglasila se Dara. Darin dokaz da je dobila Jelenu na sudu iz 11. marta 2015. (foto: Facebook)   U presudi se navodi da je Jelena povredila moralna i imovinska prava kompanije Mkouboi Ikbala, kojoj je dužna 500.000, a Kesiću 200.000 dinara. Pored toga, JK se stavljaju na teret i sudski troškovi koji iznosi oko 200.000 dinara. “Nalaže se da tužena Jelena Karleuša Tošić iz Beograda odmah prestane sa svakom daljom povredom prava, te da uništi ili preinači sve primerke nosača zvuka kojima je izvršena povreda prava u roku od 15 dana od pravnosnažnosti presude, pod pretnjom prinudnog izvršenja”, stoji u presudi koju je Dara okačila. Da bismo potvrdili ove navode, kontaktirali smo advokatsku kancelariju Ateljević, koja zastupa Karluešu, iz koje su nam saopštili da je pomenuta tužba u potpunosti odbačena na sudu. “Gospođa Karleuša ima sva legitimna prava za pesmu Krimi rad, pismenu dozvolu autora i vlasnika originalne francuske verzije, te je u skladu sa tim sud, imajući u vidu sve priložene dokaze odbacio tužbu i obustavio dalju raspravu”, navode iz advokatske kancelarije koja zastupa JK. Ipak, još uvek nije najjasnije šta se dogodilo sa ovom tužbom i da li je Darin muž zaista dobio Karleušu na sudu, budući da je datum presude koju je Dara objavila na svom Facebook nalogu 11. mart 2015, dok na presudi koju smo dobili od Karleušinih pravnih zastupnika stoji 30. maj 2014. godine! Jelenin dokaz da je tužba odbačena iz 30. maja 2014. (foto: Privatna arhiva)

Nastavak na Tracara.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dara ošurila Karleušu na sudu

Izvor: Vesti-online.com, 29.Mar.2015

Viši sud u Beogradu doneo je presudu po kojoj pevačica Jelena Karleuša suprugu Dare Bubamare i francuskoj produkcijskoj kući mora da isplati 2,5 miliona dinara, odnosno oko 20.000 evra...Kako je objavio "Alo", sud je utvrdio da je Karleuša bez dozvole autora preuzela pesmu koja na njenom albumu...

Nastavak na Vesti-online.com...

Muž Dare Bubamare dobio spor sa Jelenom Karleušom! FOTO + VIDEO

Izvor: Svet plus, 29.Mar.2015

Nakon dugog spora između Jelene Karleuše i Dare Bubamare koja je propraćena medijskom svađom konačno se završila u korist Dare Bubamare. Ona se papirima sa suda pohvalila na svojoj oficijalnoj stranici na fejsbuku.

Nastavak na Svet plus...

Medijski rat se nastavlja: Jelena Karleuša optužila Daru Bubamaru da laže! FOTO

Izvor: Svet plus, 30.Mar.2015, 12:03

Nakon što je Dara Bubamara izjavila, kako je njen suprug na sudu dobio spor protiv Jelene Karleuše i da će pevačica morti njemu i francuskoj produkcijskoj kući da plati 20.000 evra odštete, PR tim pop pevačice tvrdi da laže.

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.