Jelena Janković u finalu Birmingema

Izvor: Kurir, 18.Jun.2012, 00:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelena Janković u finalu Birmingema

BIRMINGEM - Srpska teniserka Jelena Janković plasirala se u finale WTA turnira u Birmingemu pošto je danas u polufinalu savladala Kineskinju Đije Ženg sa 2:1 u setovima - 6:7 (2:7), 7:5, 6:1. Bio je ovo Jelenin drugi današnji izlazak na teren, nakon što je prethodno u nastavku prekinutog četvrtfinalnog meča pobedila Japanku Misaki Doi sa 6:3, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << 6:4.

Srpska teniserka u borbi za titulu sastaje se sa Amerikankom Melani Odin, koja je savladala Ruskinju Jelenu Makarovu sa 6:4, 3:6, 6:2. Kiša je potpuno poremetila program takmičenja u Birmingemu i predviđeno je da se finale između Jankovićeve i Odin odigra u ponedeljak, a termin zavisi od vremenskih uslova.

Turnir se igra za nagradni fond od 220.000 dolara.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.