AO: Jelena Janković ispala posle drame

Izvor: Radio 021, 20.Jan.2017, 08:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AO: Jelena Janković ispala posle drame

Jelena Janković eliminisana je danas sa Otvorenog prvenstva Australije u tenisu, pošto je u 3. kolu izgubila od Ruskinje Svetlane Kuznjecove u tri seta, 6:4, 5:7, 9:7.

Jankovićeva je 54. igračica sveta, dok je Kuznjecova 10. na WTA listi.

Ruskinja je u prvom setu napravila dva brejka, a izgubila jedan servis. U drugom je povela sa 4:1, ali je Jankovićeva uspela da se vrati i smanji na 4:5, a onda >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << je vezala dva brejka i dobila drugi set sa 7:5.

U trećem setu vidjena je prava drama. Jankovićeva je posle brejka povela 3:0, ali je Kuznjecova smanjila na 3:2. Teniserka Srbije je odmah uzvratila brejk i povela sa 4:2, ali je izgubila naredni servis gem.

Kuznjecova je povela sa 5:4, ali je Jelena Janković izvratila i izjednačila. Obe teniserke potom su odbranile svoje servise, da bi Kuznjecova potom pokazala da ima više snage, jer je napravila brejk i povela 8:7, a onda je svoj servis dobila sa nulom i pobedila 9:7.

Jelena Janković je u završnici trećeg seta glasno pričala sa svojim timom, a u jednom trenutku se čulo da se žali na bolove.

Autor: Beta

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Jelena “poginula muški” - tri sata i 37 minuta

Izvor: MozzartSport.com, 20.Jan.2017

Svetlana Kuznjecova u trećem setu slavila sa 9:7..Borila se kao lavica. Uostalom, to je Jelena Janković kakvu poznajemo. Ali Svetlana Kuznjecova se jednostavno specijalizovala za maratonske mečeve. Šest godine posle pobede nad Frančeskom Skjavone u i dalje najdužem grend slem meču u istoriji WTA...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.