Izvor: B92, 13.Dec.2012, 20:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Siti i vitki" u izboru za naj reklamu!

Promotivni spot za emisiju "Siti i vitki" koja se emituje nedeljom u 17 sati na TV B92 nalazi se u izboru za najpopularniju domaću reklamu u 2012. godini u okviru Noći reklamoždera koja se, po trinaesti put, održava 22. decembra u Sava centru.

Glasajte za B92 reklamu na stranici Noći reklamoždera!

Program obuhvata najrazličitije reklame iz 50 zemalja sveta, različitih kultura i nacija.

Najbolje britanske reklame Udruženja advertajzing producenta-APA, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << urnebesne i lude japanske reklame, fantastični američki TV spotovi, kao i najnovije kampanje prestižnih modnih brendova, samo su deo sjajnih ostvarenja koja vas očekuju ove godine.

Tema 13. beogradske Noći Reklamoždera je MIDNIGHT MADNESS – svetska košarkaška atrakcija koja dolazi u Srbiju. Spektakl koji je mix košarke, uličnog basketa, muzike, zakucavanja i pozitivnih vibracija i jedinstvena prilika za košarkaše da se pokažu na terenu i van njega , uživajući u sjajnoj atmosferi i izazovu nadmetanja.

Na početku večeri, biće uručeno nekoliko prestižnih priznanja ljudima koji su svojim radom i aktivnostima doprineli promociji Srbije na najbolji mogući način i dali podsticaj domaćoj kreativnosti, od kojih je najznačajnije "Brend Srbija" – nagrada za promociju naše zemlje u svetu. Pored Brenda Srbije biće uručena i priznanja “Grand Slam” nagrada za izuzetan doprinos u razvoju srpskog i regionalnog advertajzinga.

Cena ulaznice jeste 700 dinara a karte se mogu kupiti na blagajni Sava Centra, Doma omladine, Doma sindikata, info pultu TC Ušće ali i svim Eventim prodajnim mestima.

Reklama za koju možete glasati:

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Ovo su najbolje reklame u Srbiji (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 13.Dec.2012

Top deset reklama po izboru publike ulazi u veliko finale za najbolju domaću reklamu u 2012. godini. Glasanje se odvija na sajtu www.nocreklamozdera.com, a ime pobednika biće poznato 22. decembra u Sava centru na jedinstvenoj mt:s NoćiReklamoždera...Gledaoci će izabrati najbolju reklamu u 2012....

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.