SUDAR SVETOVA: Poznati PAROVI četvrtfinala, jedan FAVORIT ostaje bez medalje!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Avg.2021, 13:59

SUDAR SVETOVA: Poznati PAROVI četvrtfinala, jedan FAVORIT ostaje bez medalje!

Prštaće.

Žrebom u Tokiju određeni su parovi četvrtfinala u košarci. Bez konkurencije, najzanimljiviji meč odigraće najveći pretendenti za najsjajnije odličje, selekcije SAD-a i Španije!

Lil je iznenađujuće uzeo titulu ispred PSŽ-a prošle sezone, pa Sveci večeras (20.00) u Superkupu Francuske imaju veliki motiv da se osvete - kvota na trijumf PSŽ-a je 1,95, na Lil 4,00, a na iks 3,45. Pogledajte >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sve kvote kladionice MOZZART za Lil - PSŽ.

Mnogi su očekivali da će se Crvena furija i NBA zvezde naći u velikom finalu, kako bi odlučivali o pobedniku Olimpijskih igara, međutim, kuglice su odlučile da mnogo ranije ukrste koplja, pa će jedan od favorita na presto ostati bez odličja.

Ništa manje uzbudljivije biće u duelu Italija – Francuska, dok se u preostala dva duela sastaju: Slovenija – Nemačka, odnosno, Australija – Argentina.

Prvi put u istoriji žrebom je odlučeno ko na koga ide u eliminacionim borbama. Razlog je činjenica da je u Tokiju učestvovalo 12 selekcija, raspoređenih u tri grupe. Plasman u četvrtfinale obezbedile su po dve najbolje iz svake grupe, plus dve najbolje drugoplasirane. Uoči žreba važila su samo dva ograničenja: da ne mogu da se sastanu reprezentacije koje su već igrale jedna protiv druge u grupnoj fazi, niti da kuglice spoje dve selekcije koje su zauzele prva mesta.

Kada se pogledaju parovi, najbolje su prošli Slovenci. Dončić i ekipa ne samo što igraju dobro i što su savladali danas Špance, već su za rivala dobili Pancere, koji nisu selekcija od koje bi trebalo da strepe.
Pogledaj vesti o: Košarka,   NBA

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

BENČIĆEVA NIJE UZELA DRUGO ZLATO: Nastavljena SEZONA iz SNOVA za Krejčikovu

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Avg.2021

Gotov turnir u tenisu...Čehinje Barbora Krejčikova i Katerina Sinijakova osvojile su zlatnu medalju na olimpijskom turniru u Tokiju, pošto su u finalu savladale Švajcarkinje Belindu Benčič i Viktoriju Golubić sa 2:0 (7:5, 6:1)...Lil je iznenađujuće uzeo titulu ispred PSŽ-a prošle sezone, pa...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.