SP JAPAN: Srpskim odbojkašicama opet promenjen termin

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Okt.2018, 15:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SP JAPAN: Srpskim odbojkašicama opet promenjen termin

Protivnice su Meksikanke.

Još jedna promena na Svetskom prvenstvu za odbojkašice u Japanu, i to vezana za termine utakmica reprezentacije Srbije.

- FIVB je još jednom, promenio termine utakmica u E grupi II fazeSP 2018. u Nagoji. Seniorke Srbije će prva dva meča odigrati protiv Meksika (nedelja, 7. oktobar) i Nemačke (ponedeljak, 8. oktobar) od 3.40 časova po našem vremenu. U 3. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kolu, Srbija će igrati protiv Japana (sreda, 10. oktobar) od 12.20 časova po našem vremenu, a u poslednjem, 4. kolu (četvrtak, 11. oktobar) protiv Holandije od 9.10 časova po našem vremenu - navedeno je u dopisu koji je Odbojkaški savez Srbije prosledio medijima.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Pratite nas i na Instagram profilu SrbijaDanas.com.
Pogledaj vesti o: Japan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

FIVB vratio odbojakšicama prvobitni termin

Izvor: Vesti-online.com, 06.Okt.2018

Svetska odbojkaška federacija (FIVB) odlučila je da vrati početnu satnicu za mečeve II faze Svetskog prvenstva u Nagoji...Seniorke Srbije će prva dva meča odigrati protiv Meksika (nedelja, 7. oktobar) i Nemačke (ponedeljak, 8. oktobar) od 3.40 časova po našem vremenu...To je bila i prvobitna...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.