Izvor: 011vodič.com, 23.Sep.2019, 13:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbojkašice jasne: Koreja je u naletu, ali očekujemo da pobedimo

Reprezentativke Srbije u odbojci rekle su da im je drago zbog ubedljive pobede nad Kamerunom i da tako žele da nastave na Svetskom kupu.
Od 2 sata iza ponoći u Argentini igraju Taljeres – Gimnazija, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 2.
Drago mi je što su sve odbojkašice dobile priliku da igraju. Sledi Koreja, koja je kvalitetnija od Kameruna, ali mislim da smo bolje i da ćemo pobediti – rekla je Katarina Lazović posle utakmice u Tojami. >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com <<
Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije je pobedila Kamerun sa 3:0 u sedmoj utakmici Svetskog kupa u Japanu. Bojama Milenković je navela da joj je drago zbog pobede.
Od početka smo igrale na dobrom nivou, držale svoj ritam igre. Spremićemo se najbolje što možemo za naredni duel i kao i sada dati maksimum – dodala je Bojana Milenković.
Mila Đorđević je kazala da je srpski tim bio maksimalno angažovan.
Igrale smo maksimalno angažovano. Kamerun nam je parirao samo u prvom setu. Sada očekujem dobru utakmicu sa Korejom, koja je u naletu. Očekujem pobedu – kazala je Mila Đorđević.
Utakmica Srbija – Koreja igraće se u u utorak od 4 sata ujutro po našem vremenu.


The post Odbojkašice jasne: Koreja je u naletu, ali očekujemo da pobedimo appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Japan

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Odbojkašice žele da nastave niz, očekuju novu pobedu!

Izvor: Sportske.net, 23.Sep.2019

Reprezentativke Srbije u odbojci rekle su danas da im je drago zbog ubedljive pobede nad Kamerunom i da tako žele da nastave na Svetskom kupu..."Drago mi je što su sve odbojkašice dobile priliku da igraju. Sledi Koreja, koja je kvalitetnija od Kameruna, ali mislim da smo bolje i da ćemo pobediti",...

Nastavak na Sportske.net...

Tradicija uz Srbiju

Izvor: MozzartSport.com, 23.Sep.2019

Posle maksimalne pobede nad Kamerunkama, Srbija u utorak ujutru (04.00) završava takmičenje u Tojami na Svetskom kupu protiv Južne Koreje. Poslednje tri utakmice naše odbojkašice igraće u Osaki protiv Japana, Kine i Dominikanske Republike. Protiv autsajdera Kameruna, trener Aleksandar Vladisavljev...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.