Miranda Ker osvanula na naslovnici japanskog Voguea

Izvor: Lepota i zdravlje, 22.Sep.2014, 23:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miranda Ker osvanula na naslovnici japanskog Voguea

Za proslavu petnaestogodišnjeg jubileja, japanski “Vogue” odlučio je da potpuno transformiše poznatu manekenku Mirandu Ker.

Lepotica se za tu priliku našla pred objektivom fotoaparata čuvenog Maria Testina (59), dok je glavna i odgovorna za stilizovanje bila dizajnerka Ana Delo Ruso (52).

Tridesetjednogodišnja australijska manekenka ovog puta izgleda kao Japanka – na glavi ima crnu punđu koja ističe njenu svetlu put, a odevna kombinacija >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << koju nosi liči na jukatu, verziju japanskog kimonoa.

Na jednoj od fotografija, Miranda u plavoj haljinici smelo pokazuje dekolte. Njena duga crna kosa vezana je u dva repa sa strane, čiji su krajevi obojeni u plavu boju. Miranda ovde neodoljivo podseća na anime likove i poznati japanski vokaloid, Hacune Miku. Na drugoj je možemo videti u kreaciji jarkih boja, inspirisanoj nošnjom samurai ratnika, i obući nalik “waraji” sandalama.

Sve u svemu, sve tri odevne kombinacije veoma se razlikuju od onih klasičnih, u kojima smo navikli da vidimo poznatu manekenku.

Izvor: Super žena

Foto: Instagram
Pogledaj vesti o: Japan

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.