Prodao je stan zbog jaguara, ali auto neće nikada VIDEO

Izvor: B92, 06.Dec.2018, 18:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prodao je stan zbog "jaguara", ali auto neće nikada VIDEO

Valjevac Bojan Matić kupio je automobil "jaguar" iz limitirane serije koji je poželeo kao dečak. Svoju limuzinu video je tad "na momenat" i kada je godinama kasnije čuo da se ona prodaje, nije imao dilemu. Prodao je svoj stan u centru grada kako bi došao do njega.

Čuva ga u zatvorenom prostoru od 35 kvadratnih metara, koji greje i koji ima tepih. Matić sada živi u vikendici od 17 kvadrata.

"Moj auto >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je poseban po svemu i nije na prodaju. Svima bih poručio da slede svoje snove".

Ovaj Valjevac je automobil svojih snova kupio pre godinu dana, a da bi video reakcije zainteresovanih, u jednom trenutku, je oglasio njegovu prodaju za simboličnih - 121.000 evra. Njegov "jaguar" proizveden je u ograničenoj seriji od samo 121 primerak.

Inače, taj skupoceni automobil poznat je i po tome što su se pevačica Svetlana Ražnatović i njen pokojni suprug Željko Ražnatović Arkan njime odvezli na venčanje.

Matić, međutim, ništa o tome nije znao kada ga je kupovao, iako se momenat u kom ga je kao dečak video odigrao baš kod Arkana.

"Moj teča je bio prijatelj sa njim i radio je nešto kod njega. Tako sam i vdeo automobil. Kad sam rešio da ga oglasim odmah su krenule priče da je Arkan živ i da prodaje 'jaguar'".

Više detalja o ovom neobičnom automobilu saznajte iz priloga emisije 150 minuta Prve televizije.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.