Opoziv i za Jaguar XJ

Izvor: AutoBlog, 30.Nov.2010, 18:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Opoziv i za Jaguar XJ

Vlasnici Jaguara XJ će sredinom sledećeg meseca biti suočeni sa opozivom svojih automobila. Britanski proizvođač primoran je na opoziv 6.475 primeraka ovog modela zbog problema sa prednjim brisačima.Zbog aljkavo montiranih brisača može doći do njihovog pomaka iz mesta, gubljenja sinhronizacije, preskakanja pa čak i međusobnog sudaranja brisača, što bi zimski uslovi i obilje snega na vetrobranu automobila mogli samo da pogoršaju. Jaguar do sada nije zabeležio nijedan slučaj u kome se nešto od navedenog dogodilo ali u Jaguaru ipak ne žele da rizikuju. Serviseri će se pobrinuti da brisači na spornim vozilima budu propisno postavljeni i pričvršćeni. Opoziv vozila...

Nastavak na AutoBlog...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jaguar opoziva modele XJ zbog problematičnih brisača

Izvor: Autoportal.rs, 01.Dec.2010, 09:34

Vlasnici Jaguara XJ sredinom meseca biće suočeni sa opozivom svojih automobila. Britanski proizvođač primoran je da povuče 6.475 primeraka pomenutog modela zbog problema sa prednjim brisačima.

Nastavak na Autoportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.