Startuju košarkaška i futsal liga

Izvor: NTV.rs, 04.Okt.2013, 11:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Startuju košarkaška i futsal liga

U samo sedam dana fudbaleri Radničkog odigraće i treću prvenstvenu utakmicu. Posle nerešenih rezultata protiv Javora i Vojvodine niški superligaš pokušaće da na Čairu savlada ekipu Jagodine u 7. kolu Jelen Super lige. Posao nimalo lak protiv tima koji je na tabeli odmah iza niškog kluba sa samo jednim bodom manje. Utakmica Radnički – Jagodina biće odigrana u nedelju od 18 časova na gradskom stadionu.
Težak zadatak >> Pročitaj celu vest na sajtu NTV.rs << očekuje i fudbalerke Mašinca, koje se u 7. kolu Super lige sastaju u Beogradu sa LASK Crvenom zvezdom. Beograđanke su kao i Nišlijke dosada doživele samo jedan poraz i to od zvaničnog šampiona, subotičkog Spartaka. U ovaj meč ulaze kao blagi favoriti, ali je sigurno da ce mladi niški tim učiniti sve da ostvari pozitivan rezultat na ovom meču. On je zakazan za nedelju u 14 časova.
U 8. kolu Srpske fudbalske lige grupa „istok“ oba niška predstavnika igraju na strani. Sinđelić će pokušati da se primakne vrhu tabele uspehom u Trsteniku, dok će Car Konstantin za dosadasšnje loše rezultate pokušati da se iskupi na gostovanju u Brusu kod ekipe Kopaonika. Obe utakmice na programu su u nedelju od 15 časova i 30 minuta.
Rukometaši Železničara žele da i protiv kragujevačkog Radničkog nastave sjajan učinak na startu sezone. U goste dolazi jedan od najkvalitetnijih timova u ligi, koji sa klupe predvodi bivši strateg Nišlija, Nedeljko Vučković.
Derbi meč 4. kola Super lige Železničar – Radnički Kragujevac biće odigrana u subotu u dvorani OŠ „Miroslav Antić“ u Durlanu od 19 časova i 30 minuta.
U ženskoj rukometnoj Super ligi na programu je 4. kolo, a meč Naisa – Junior pomeren je za sredu, 9. oktobar, zbog obaveza nekoliko igračica u kadetskoj reprezentaciji Srbije.
Ovog vikenda počinju Prve košarkaške lige Srbije u obe konkurencije. Renovirani tim Konstantina pokušaće da ponovi odlične nastupe iz prošle sezone, u kojoj se domogao Super lige. U 1. kolu u Nišu gostuje ekipa FMP-a, koja predstavlja filijalu Crvene zvezde. Utakmica Konstantin – FMP biće odigrana u dvorani OŠ „Dušan Radović“ u Duvaništu u subotu od 19 časova.
Istog dana i u istom terminu gostovanjem u Jagodini košarkašice Studenta započeće takmičenje u novoj sezoni. Koliko u njoj mogu donekle će i pokazati i ovaj meč.
Kreće i Prva futsal liga u kojoj Niš ima ponovo tri predstavnika. Prvi će na teren tim Kopernikusa, koji u subotu od 17 časova u dvorani OŠ „Miroslav Antić“ dočekuje ekipu SAS Marba. Na istom mestu, ali od 21 i 15 VIK Naisus će ugostiti ekipu Smedereva. Prvo kolo zatvoriće meč u Novom Pazaru u kome istoimeni tim dočekuje ekipu Kalče.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nastavak na NTV.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rukometaši Radničkog na vrućem gostovanju u „Čairu“

Izvor: KGsport.info, 04.Okt.2013

. Ovog vikenda na programu su utakmice 4. kola Superlige za rukometaše. U derbiju kola Radnički će imati jako težak zadatak, obzirom da ga očekuje gostovanje jedinoj ekipi sa maksimalnim učinkom posle tri odigrana kola, niškom Železničaru.. Nišlije su sjajno startovale u novoj sezoni i imaju...

Nastavak na KGsport.info...

Ivančević pred Voždovac: “Očekujem bolju igru i veću podršku navijača“

Izvor: KGsport.info, 04.Okt.2013

Pred fudbalerima Radničkog, u subotu je utakmica 8.kola Jelen Superlige, u kojoj će se, na svom stadionu sastati sa Voždovcem. Oba tima će u ovaj duel ući posle izgubljenih utakmica u prošlom kolu. Radnički je u prošlom kolu bez bodova ostao u Užicu, dok je povratnik u elitu izgubio u Pećincima,...

Nastavak na KGsport.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.