Godišnjica ubistva Milana Pantića

Izvor: RTS, 11.Jun.2020, 09:35

Godišnjica ubistva Milana Pantića

Na današnji dan pre 19 godina mučki je u ulazu zgrade gde je živeo ubijen Milan Pantić dopisnik "Večernjih novosti" iz Jagodine.
Ubice su i dalje na slobodi, nalogodavac nepoznat, a sve su češći zahtevi da Pantićev predmet od Višeg tužilaštva u Jagodini preuzme Specijalno tužilaštvo za organizovani kriminal.
Na groblju u Jagodini biće održan pomen Pantiću, venci i cveće biće položeni >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << na mestu gde je ubijen i na spomen bistu. Nagrada "Milan Pantić" za novinarsku hrabrost ove godine pripala je dopisnicima Večernjih novosti iz Crne Gore Veliši Kadiću i Milutinu Sekuloviću.
Tužilaštvo za organizovani kriminal zaključilo je da za sada nije nadležno za postupanje u slučaju ubistva novinara Milana Pantića, dopisnika Večernjih novosti iz Jagodine, koje se dogodilo 11. juna 2001. godine.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ubistvo Milana Pantića "savršen zločin"? Istraživalo ga sedam radnih grupa, rezultat - "nula"

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Jun.2020

Rodbina, prijatelji, novinari Jagodine, Pomoravskog okruga i Srbije, danas su obeležili 19 godina od ubistva novinara, dopisnika "Večernjih novosti" iz Jagodine, Milana Pantića i zatražili da taj slučaj preuzme Specijalno tužilaštvo za organizovani kriminal...Zamenik glavnog i odgovornog urednika...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.