Vujadin Savić: Verujem da će Arminija izboriti opstanak

Izvor: Blic, 03.Mar.2014, 20:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vujadin Savić: Verujem da će Arminija izboriti opstanak

Vujadin Savić prešao je ove zime na pozajmicu u Arminiju iz Bilefelda, koja se grčevito bori da izbori opstanak u nemačkoj drugoj ligi.

Arminija je trenutno pretposlednja u Cvajti, a ni dobre igre srpskog štopera nisu pomogle da se rezultati ekipe iz Bilefelda poprave. Savić je prikazao sjajne partije na prethodne dve utakmice, zbog čega je dobio pohvale od sportskog direktora, saigrača, ali i navijača, te u oba >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << navrata bio najbolje ocenjen igrač.

"Sa lične strane sam više nego zadovoljan svojim igrama. Odigrao sam četiri utakmice do sada, na poslednje dve sam prema opštim ocenama bio najbolji u ekipi Arminije, ali nažalost to se nije preslikalo i na rezultate. Doživeli smo dva poraza, tako da moji dobri nastupi padaju u vodu, jer nisu doneli bodove ekipi. Iskreno se nadam da će se nešto brzo promeniti. Došao je novi trener i još uvek se privikavamo na njegove ideje. Zaostajemo pet bodova za Bohumom i Frankfurtom koji su prvi iznad crte i smatram da to nije nedostižno. Siguran sam da imamo kvalitet da se izborimo za opstanak", rekao je 23-godišnji defanzivac.

Narednu priliku da se odlepi sa pretposlednjeg mesta, Savić i Arminija imaće u subotu 8. marta protiv ekipe Ercgebruge Aue, koja trenutno zauzima 12. poziciju.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.