Vllasi: Izbori donijeli male promjene

Izvor: SandzakInfo.net, 10.Jun.2014, 00:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vllasi: Izbori donijeli male promjene

Kosovski analitičar Azem Vllasi u izjavi za Radio Slobodna Evropa navodi da rezultati novih izbora na Kosovu ne donose ništa novo. On smatra da je razlog tome ne zato što su građani zadovoljni radom dosadašnje vlasti i konfiguracijom sastava parlamenta, već zato što se građanstvo - koje je izašlo na izbore - opredjelilo između jedne vlasti na koju ima puno primjedbi i onih političkih formacija od kojih se boji neizvjesnosti.
Pogledaj vesti o: Izbori,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SandzakInfo.net...






Povezane vesti

Vlasi: Srbi će ući u Vladu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Jun.2014

Kosovski analitičar Azem Vlasi ocenio je za Radio Slobodna Evropa da rezultati novih izbora na Kosovu ne donose ništa novo i da očekuje da će Demokratska partija Kosova Hašima Tačija ponuditi koaliciju Srpskoj listi. Srpska lista bi ušla u koaliciju sa DPK, ukoliko bi takav poziv dobila, rekli...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakInfo.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakInfo.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.