Venger: Žiru će morati da se izbori za mesto u timu

Izvor: Blic, 22.Nov.2014, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Venger: Žiru će morati da se izbori za mesto u timu

Menadžer Arsenala Arsen Venger rekao je da će oporavljeni francuski reprezentativac Olivije Žiru morati da se izbori za mesto u startnoj postavi.

Žiru nije igrao od avgusta zbog loma noge, ali će biti u konkurenciji za predstojeći meč protiv Mančester junajteda.

"Operacija je prošla dobro, nije imao nikakvih problema tokom oporavka. Dani Velbek može da igra na više pozicija, medjutim, to je uvek borba, jer imamo dosta napadačkih opcija", rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je Venger.

On je dodao da se kapiten Mikel Arteta oporavio od povrede butnog mišića, dok je pod znakom pitanja nastup Tea Volkota, koji se ponovo povredio dok je bio u reprezentaciji Engleske.

Utakmica Arsenal - Mančester Junajted igra se u subotu od 18.30 sati u Londonu.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UŽIVO – Vejn Runi za pobedu!

Izvor: UživoFudbal.com, 22.Nov.2014

Arsenal – Mančester Junajted 1:2..U nastavku fudbalskog programa na Ostrvu igra se jedan od velikih derbija Premijer lige. Arsen Venger kao domaćin na Emirejtsu dočekuje kolegu Luisa Van Gala. Napad Arsenala predvodi bivši igrač „crvenih đavola“ Dani Velbek koji po prvi put nastupa protiv...

Nastavak na UživoFudbal.com...

Venger: "Arsenal igra bolje nego što tabela pokazuje"

Izvor: Sportske.net, 23.Nov.2014, 12:00

Menadžer Arsenala je posle poraza od Mančester Junajteda rekao da gosti nisu zaslužili pobedu i smatra da je Arsenal igrao bolje nego što rezultat pokazuje.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.