Tri romske partije najavile zajedničko učešće na izborima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Feb.2020, 15:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tri romske partije najavile zajedničko učešće na izborima

Romska Partija jedinstva, Romska Partija i Unija Roma Srbije najavile su da će zajedno izaći na predstojeće izbore i očekuju da im se pridruže i druge partije koje okupljaju romsko biračko telo.

Predsednici tri romske partije Saiti Ferhat, Željko Todić i Srđan Šajn danas su u zajedničkom saopštenju navode da je za njih podjednako važan i Šabac i Niš i Novi Sad.

"Izgovori dela opozije da je neodgovorno da ostave na cedilu građane tamo gde su na vlasti, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << jeste samo jasno definisanje cilja bojkota, a to je da političari koji imaju 10 odsto uticaja u biračkom telu u našoj zemlji u stvari celu demokratiju hoće da stave u funkciju svojih uskopartijskih ciljeva", zaključuje se u saopštenju tri romske partije.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.