Šta radite bre - Bastać samostalno na gradskim izborima

Izvor: B92, 15.Jan.2018, 21:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Šta radite bre" - Bastać samostalno na gradskim izborima

Beograd -- Udruženje građana "Šta radite bre – Marko Bastać", koju predvodi aktuelni predsednik Opštine Stari grad, izaći će samostalno na gradske izbore.

Kako je saopšteno, ova odluka je doneta "posle dugotrajnih, ali neuspešnih pokušaja da se sa ostalim opozicionim akterima" usaglase zahtevi za slobodne i fer izborne uslove i definišu politike okrenute rešavanju konkretnih problema građana.

"U Beogradu je problem sistem koji ne funkcioniše i bilo kakve >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kozmetičke popravke ne mogu obezbediti bolji životni standard ljudi. Neophodno je da uđemo u proces izgradnje novog sistema okrenutog građanima, a ne političkim elitama. To je temeljna vrednost za koju će se ova izborna lista boriti bez kompromisa", kaže Marko Bastać, i dodaje da osim pitanja "šta radite bre", predstavnici ove liste nude i konkretna rešenja nagomilanih problema sa kojima se suočavaju svi koji danas žive u Beogradu.

Prema nezvaničnim saznanjima, bivši član DS Bastać je pregovarao sa nekadašnjim liderom te stranke i bivšim gradonačelnikom Draganom Đilasom oko zajedničkog nastupa na izborima, a kao jedan od razloga navodi se to što Pokret slobodnih građana i Narodna stranka, koji podržavaju Đilasa, "nemaju stranačku infrastrukturu za ozbiljan nastup na izborima".

Pregovori nisu uspešno završeni.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Šta radite bre": Bastać samostalno na izborima

Izvor: Mondo, 15.Jan.2018

Udruženje građana "Šta radite bre - Marko Bastać" izaći će samostalno na izbore za Beograd...Foto: Mondo/ Stefan Stojanović Predsednik Opštine Stari grad Marko Bastać.."Ova odluka je doneta posle dugotrajnih, ali neuspešnih pokušaja da se sa ostalim opozicionim akterima usaglase zahtevi za...

Nastavak na Mondo...

Marko Bastać ide samostalno na beogradske izbore

Izvor: N1 televizija, 15.Jan.2018

Udruženje građana "Šta radite bre – Marko Bastać" izaći će samostalno na gradske izbore, saopštilo je večeras to udruženje, koje predvodi Marko Bastać, aktuelni predsednik opštine Stari Grad...Odluka je doneta posle, kako navode, neuspešnih pokušaja da se sa ostalim opozicionim akterima...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.