Slavica Đukić Dejanović neobaveštena o izborima

Izvor: Vesti-online.com, 26.Mar.2012, 02:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slavica Đukić Dejanović neobaveštena o izborima

Predsednica Skupštine Srbije Slavica Đukić Dejanović rekla je da još nema naznaka da će predsedničke izbore raspisati 6. maja, za kad su zakazani parlamentarni, pokrajinski i lokalni izbori.

Ona je za "Večernje novosti" rekla da još nema "nikakvih informacija o tome od predsednika Srbije Borisa Tadića".

"Očigledno je da (predsednik) još procenjuje i da smo i dalje podjednako blizu opcijama da predsednički >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << izbori budu spojeni sa parlamentarnim i lokalnim, ali i da se ne održe u tom terminu", rekla je Đukić Dejanović.

Ona je dodala da će Skupština Srbije do izbora održati sednicu samo ako to zatraži ubedljiva većina poslanika ili svi šefovi poslaničkih klubova.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.