Izvor: B92, 09.Apr.2008, 23:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RIK o lokalnim izborima na Kosovu

Beograd -- Republička izborna komisija donela večeras odluku o sprovođenju lokalnih izbora raspisanih za 11. maj na teritoriji Kosova.

RIK će sprovesti te izbore, organizovati tehničku pripremu, utvrditi standarde za izborni materijal, propisati pravila i obrasce za sprovođenje izbornih radnji. RIK će obaviti i sve ostale poslove neophodne za sprovođenje lokalnih izbora na teritoriji Kosova i Metohije u skladu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sa Zakonom o lokalnim izborima i Zaključkom Vlade Srbije od 3. aprila ove godine.

Ova odluka stupiće na snagu danom objavljivanja u "Službenom glasniku".

RIK na večerašnjoj sednici trenutno razmatra Predlog uputstva za sprovođenje lokalnih izbora raspisanih za 11. maj na teritoriji Kosova.

RIK je donela i odluke o dodeli ugovora o javnoj nabavci 8.500 glasačkih kutija, 9.000 setova kartonskih paravana i 10.000 vreća za opremanje glasačkih mesta za sprovođenje izbora za narodne poslanike u Srbiji 11. maja.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

RIK sutra o uputstvu za sprovođenje izbora na Kosovu

Izvor: Press, 08.Apr.2008, 23:37

Republička izborna komisija (RIK) sutra će razmotriti predlog uputstva za sprovođenje parlamentarnih i lokalnih izbora na Kosovu i Metohiji, kada i ističe rok za usvajanje tog dokumenta..

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.