RIK: Poništeni izbori na 15 biračkih mesta!

Izvor: Mondo, 27.Apr.2016, 18:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RIK: Poništeni izbori na 15 biračkih mesta!

Republička izborna komisija poništila je na večerašnjoj sednici izbore na osam biračkih mesta, tako da će građani Srbije ponovo glasati na ukupno 15 biračkih mesta.

Foto: Tanjug, Jaroslav Pap

Izbori su poništeni na biračkim mestima broj 29 u Jagodini, 9 u Bačkoj Topoli, 65 u Vranju, u niškoj opštini Pantelej na biračkom mestu 23, zatim na broj pet u Sremskim Karlovcima,

86 >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << u Užicu, 24 u Kladovu i 48 u beogradskoj opštini Palilula.


Na prethodnim sednicama RIK izbori su poništeni na jednom biračkom mestu u opštini Novi Beograd, na četiri biračka mesta u Nišu i na po jednom u Vranju i Jagodini.

Predsednik RIK-a Dejan Đurđević nije precizirao odakle su prigovori stigli, ali je naveo da nijedan prigovor koji je poslat putem mejla nije uziman u obzir.

Izbori će biti ponovljeni na jednom biračkom mestu na Novom Beogradu i na četiri biračka mesta u Nišu, odlučeno na sedici u 17 časova.

RIK je, ranije danas, poništio izbore na po jednom biračkom mestu u Vranju (mesto broj 24) i Jagodini (mesto broj 57), dok je na trećoj sednici koja je završena u 20 časova doneta odluka da se izbori ponište na još osam izbornih mesta.
Pogledaj vesti o: Vranje,   Jagodina

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.