Prva, B92 i Al Džazira Balkans: Prvi do rezultata

Izvor: B92, 20.Apr.2016, 12:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prva, B92 i Al Džazira Balkans: Prvi do rezultata

Beograd -- Prva i B92 su jedine televizije s nacionalnom frekvencijom koje će 24. aprila prve informisati o izbornoj volji građana i proceni rezultata Cesida.

Takođe, rezultati će biti prezentovani i na televiziji Al Džazira Balkans, kao i na portalima B92.net, Prva.rs i Aljazeera.net/balkans.

Zahvaljujući saradnji Antena grupe Srbija i i Centra za slobodne izbore i demokratiju (Cesid), u specijalnim emisijama " >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Izbori 2016“ na TV B92 i "Glas Srbije 2016“ na Prvoj televiziji, 24. aprila od 20h građani Srbije imaće priliku da prate rezultate glasanja iz minuta u minut, dok regionalni ekskluzivitet u prenošenju izborne volje građana Srbije pripada Al Džaziri Balkans.

Sve najvažnije informacije i podatke, kao i najmoderniji grafički prikaz glasanja i buduće parlamentarne mape Srbije na Televiziji B92 predstaviće domaćini emisije "Izbori 2016“ Ivana Konstantinović i Slavko Beleslin, dok će novinarka Suzana Trninić ugostiti neke od najrelevantnijih predstavnika političkih partija koji su učestvovali na izborima i saznati šta misle o rezultatima, kakva su njihova očekivanja, ali i raspoloženje u najnapetijem delu izborne noći.

Specijalnu emisiju "Glas Srbije 2016“ na Prvoj televiziji vodiće Zoran Baranac, koji će u studiju s prominentnim gostima razgovarati o toku izbora, njihovim očekivanjima i procenama, kao i Aleksandra Janić, koja će iz posebno opremljenog studija, uz najmoderniji grafički prikaz prenositi i komentarisati prve procene izbornih rezultata.

Informativni deo emisije vodiće Ana Mitić, a iskusni reporteri izveštavaće iz izbornih štabova. Prve procene, promene izbornih rezultata kroz 3D grafički prikaz, promene u skupštinskom sastavu i moguće koalicije, komentarisaće uživo iz studija brojni gosti Prve televizije - analitičari, komentatori, tviteraši, političari, javne ličnosti.

S poštovanjem,

Cesid i televizije Prva, B92 i Al Jazeera Balkans

Napomena: Cesid i Al Džazira Balkans, Prva i B92 organizuju konferenciju za novinare 24. aprila u hotelu Moskva u Beogradu, odakle će pripadnici ostalih medija, mimo rezultata koji će biti ekskluzivno prikazivani na ove tri televizije, moći da prenose informacije o pokrajinskim i parlamentarnim izborima, ali i u pres-centru obavljaju intervjue s predstavnicima Cesida, kao i s prisutnim gostima iz sveta politike i diplomatije.

Za sve informacije o akreditacijama pozovite Emiliju Brkić iz Cesida: emilija.brkic@cesid.rs

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.