Poraz francuskih Žutih prsluka na izborima za EP

Izvor: Danas, 27.Maj.2019, 09:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poraz francuskih Žutih prsluka na izborima za EP

Francuski građanski pokret "Žuti prsluci" koji protestuje širom zemlje od 17. novembra doživeo je poraz na izborima za Evropski parlament, pošto su dve liste s predstavnicima tog pokreta osvojile zajedno manje od jedan odsto glasova. Članak Poraz francuskih Žutih prsluka na izborima za EP se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Surogat majčinstvo-prednosti i mane za Srbiju i svet

Izvor: Danas, 27.Maj.2019

Getty Images Surogat majčinstvo nije nov fenomen. I u prošlosti su se žene odlučivale na takav korak. Vantelesna oplodnja, sve mekši kulturološki stavovi i sklonost ka rađanju dece u kasnijem životnom dobu doveli su do izvesnog buma u surogat majčinstvu. U protekle dve decenije, ono je postalo...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.