Počeli lokalni izbori u opštini Arandjelovac

Izvor: S media, 25.Apr.2010, 12:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počeli lokalni izbori u opštini Arandjelovac

U opštini Arandjelovac jutros su počeli vanredni lokalni izbori, na kojima gradjani biraju 41 odbornika za skupštinu grada i predsednika opštine.

Prema podacima Opštinske izborne komisije, u sedam sati je otvoreno svih 39 biračkih mesta, na kojima će, do 20 sati, moći da glasa 38.784 birača za jednu od 11 izbornih listi.

U trku za lokalnu vlast ušli su Demokratska stranka, Nova Srbija, Srpska napredna stranka, Srpska radikalna stranka, Koalicija Socijalistička >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << partija Srbije - Partija ujedinjenih penzionera Srbije - Jedinstvena Srbija, Demokratska stranka Srbije.

Za lokalnu vlast se nadmeću i Koalicija "Za Arandjelovac" G17 plus - Zajedno za šumadiju - Socijaldemokratska partija, Liberalnodemokratska partija, Grupa gradjana "Pokrenimo Arandjelovac", Srpski pokret obnove i Grupa gradjana "Arandjelovac u Beogradu".

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.