Pobedio na izborima iako je umro pre mesec dana

Izvor: Radio 021, 07.Nov.2018, 23:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pobedio na izborima iako je umro pre mesec dana

Denis Hof, preminuli vlasnik nekoliko bordela, ubedljivo je pobedio na izborima u SAD u svojoj izbornoj jedinici u Nevadi, osvojivši 63 odsto glasova.

Birači malog ruralnog okruga, tradicionalni simpatizeri republikanaca, glasali su za Hofa, uprkos poslu kojim se bavio i činjenici da je za života bio optužen za silovanje.

On je pronađen mrtav prošlog meseca, ali su glasački listići već bili odštampani. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << U kampanji je obećavao ukidanje poreza i zaštitu prava na posedovanje i nošenje oružja.

Sebe je rado opisivao kao "Trampa iz Paksrampa" (grada u Nevadi). Američki mediji navode da su ga dve bivše radnice optužile za seksualno napastvovanje i silovanje. Hof je optužbe negirao.

Bogati vlasnik lanca bordela umro je 16. oktobra u jednom od njih - "Ranču ljubavi". Veče pre, proslavio je 72. rođendan raskošnom zabavom.

Slavlje je nastavio u svom bordelu sa reperom i zvezdom rijaliti šoua, te porno glumcima. Umro je u istom apartmanu u kojem se 2015. godine predozirao Lamar Odom, bivša NBA zvezda, piše "Njujorker".

Njegovo poslaničko mesto sada je upražnjeno, pa će posebna komisija iz te biračke jedinice odrediti naslednika.

Autor: Srna

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.