Nadam se da izbori neće uticati na EU integracije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Jan.2014, 04:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nadam se da izbori neće uticati na EU integracije

Ambasador Nemačke u Beogradu Hajnc Vilhelm izrazio je nadu da parlamenarni izbori, ako budu raspisani, neće utucati na međuvladinu konferenciju EU-Srbija, zakazanu za 21. januara. Ambasador je rekao i da ne očekuje da će bilo koja zemlja Srbiji uvesti vize, zbog lažnih azilanta.    
Pogledaj vesti o: Izbori,   Evropska Unija,   Vize

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Vilhelm: Nadam se da izbori neće uticati na EU integracije

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 19.Jan.2014

Ambasador Nemačke u Beogradu Hajnc Vilhelm izrazio je nadu da parlamenarni izbori, ako budu raspisani, neće utucati na međuvladinu konferenciju EU-Srbija, zakazanu za 21. januara. "Treba imati u vidu da Srbija nastavlja pregovore sa Evropskom unijom, 21. januara pa se nadam da taj momenat neće biti...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.