Izvor: Blic, 04.Jan.2018, 15:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Na narednim izborima u Americi Ivanka će se KANDIDOVATI ZA PREDSEDNICU"

U noći kada je Donald Tramp pobedio na predsedničkim izborima u Americi, njegova supruga Melanija je plakala, ali to nisu bile suze radosnice, već je bila prestravljena vešću da će biti prva dama, navodi se u odlomku knjige Maljkla Vulfa "Vatra i bes: Unutar Trampove Bele kuće".

Knjiga, koja će se na policama knjižara naći sledećeg utorka, otkriva i da će se na narednim predsedničkim >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << izborima u Americi kandidovati Trampova ćerka Ivanka Tramp.

To je kako navodi Vulf, nekadašnji kolumnista Gardijana i biograf Ruperta Mardoka, dogovor između nje i njenog supruga Džereda Kušnera, koji je takođe deo sadašnje administaracije Donalda Trampa.

Izmđu ostalog, knjiga objavljuje da je bivši strateg Bele kuće koji je bio jedan od glavnih tokom Trampove kampanje, ocenio da je sastanak između Rusa i Trampovog sina Donalda , zeta Džerada Kušnera na kojem su dobili inkriminišuće informacije o Hilari Klinton koja je tada takođe bila u trci za predsednika bio "izdajnički i nepatriotski".

Kako se navodi u knjizi, Benon veruje da je Donald Tramp znao za taj sastanak, iako je govorio da nije.
Pogledaj vesti o: Predsednički izbori

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.