Jovanović: Jedino rešenje su vanredni izbori

Izvor: Press, 30.Jul.2013, 21:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovanović: Jedino rešenje su vanredni izbori

On je u stranačkom saopštenju naveo da sve što je obeležilo proces rekonstrukcije Vlade jasno stavlja tačku na vladajuću koaliciju, oštro kritikujuće stranke koje je čine - SNS, SPS i URS.

Jovanović smatra da je "ova vladajuća koalicija svoju svrhu ispunila postizanjem dogovora u Briselu, jer su samo oni to mogli da urade, pošto su godinama bili najveća prepreka u promeni gubitničke >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << kosovske politike".

Lider LDP ističe da je "Srbiji danas potrebna politika sa vizijom koja će biti sposobna da krene u susret najvećim izazovima sa kojima se kao društvo suočavamo".

Lider LDP tvrdi u saopštenju da "u ovih godinu dana (rada vlade) nije započet nijedan reformski proces".

"Svedoci smo trošenja poslednjih potencijala za neophodne promene, a vladajuća koalicija je postala generator problema, zbog čega je potrebno održati vanredne izbore", zaključio je Jovanović.
Pogledaj vesti o: Izbori,   Ujedinjeni Regioni Srbije,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Jovanović: Jedino rešenje vanredni izbori

Izvor: Blic, 30.Jul.2013

Liberalno demokratska partija smatra da se Srbija nalazi u ozbiljnoj političkoj krizi, i da se kao jedino racionalno rešenje nameće raspisivanje vanrednih izbora, izjavio je lider te stranke Čedomir Jovanović...On je u stranačkom saopštenju naveo da sve što je obeležilo proces rekonstrukcije...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.